Vomatic; de enige leverancier van Emmegi voor de PVC markt.


Eindelijk is er in Nederland een leverancier van Emmegi machines voor PVC. Vomatic is een nieuwe speler op de markt, maar wel één met ervaren vertegenwoordigers die de markt kennen als hun broekzak. Jongens die weten waar uw behoeftes liggen, die meedenken over uw workflow-efficiency én die alleen het best
e leveren wat er te krijgen is!

Emmegi is namelijk al meer dan 30 jaar dé trendsetter op het gebied van bewerkingsmachines voor profielen, zowel PVC als aluminium en staal. Altijd strevend naar innovatie en hoogwaardige kwaliteit en immer op zoek naar logistieke oplossingen die de gebruiker het werk makkelijk maken. Dit kan alleen door goed te luisteren naar klanten, door te denken vanuit de geest van de eindgebruiker. Om zodoende hun ideeën uit te werken tot gereedschappen die overeind blijven in de praktijk. Om u als klant elke keer weer te verrassen met efficiënte oplossingen voor uw behoeftes. Zo blijft Emmegi de concurrent al decennia lang een stap voor in het produceren van high-tech machines. Bovendien kunt u bij Emmegi altijd rekenen op professionele aftersales en de garantie dat onderdelen nog jaren na levering verkrijgbaar zijn.

Wilt u meer weten over Emmegi, haar producten of de samenwerking met Vomatic? Bel 0299-406227 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.